Oisterwijk, Moergestel en Heukelom krijgen hun eigen maatschappelijke beursvloer

In navolging op ruim 70 steden en dorpen in Nederland krijgt de gemeente Oisterwijk nu ook haar eigen maatschappelijke beursvloer. Een evenement waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen elkaar ontmoeten.

Op donderdag 26 oktober van 16.30 tot 18.30 uur zullen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom elkaar ontmoeten tijdens de beursvloer bij Sundaymorning@EKWC. Tijdens dit evenement laten maatschappelijke initiatieven, verenigingen, stichtingen en instellingen zien wat ze nodig hebben om nog succesvoller te zijn. Bedrijven, de overheid en onderwijsinstellingen kunnen daarop inhaken door hun kennis, ervaring, overgebleven materialen, menskracht of hun netwerk aan te bieden.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de totstandkoming van de beursvloer door de werkgroep, de werkgroep wordt aan u voorgesteld, sponsoren worden genoemd met naam en logo en hier kunt u zichzelf of uw organisatie ook aanmelden voor de Beursvloer.  

Aanmelden Beursvloer Oisterwijk

Deelnemers Oisterwijkse Beursvloer

Organisatie Oisterwijkse Beursvloer

Over de Beursvloer

Contact organisatie Oisterwijkse Beursvloer

Nieuws