Maatschappelijke organisaties & Bedrijven

 1. Gemeente Oisterwijk
 2. Stichting Wijkcentrum de Waterhoef
 3. RIBW Brabant
 4. Stichting Wielerronde Moergestel / Oisterwijk zijn op zoek naar een directiekeet die zij graag willen inzetten tijdens onze activiteiten. Wellicht een oud exemplaar over te nemen en opknappen of in bruikleen tijdens onze activiteiten.
 5. De Zonnebloem afdeling Oisterwijk heeft behoefte aan gasten en vrijwilligers
 6. Senioren Kennis Netwerk (SKN) heeft als aanbod het advies geven over de aanpak van projecten, het oplossen van bestuurlijke of organisatorische problemen, het ontwikkelen van toekomstplannen of andere vraagstukken waarmee de opdrachtgever graag geholpen wordt. Zonodig voert het SKN daarmee verband houdend onderzoek uit.
 7. Carmen Bewindvoering heeft als aanbod mensen antwoord geven over bijvoorbeeld loonbeslag of algemene vragen beantwoorden over financiën.
 8. Stichting Stoommachine Oisterwijk vraagt om bestuurlijke functie van de organisatie
 9. Stichting Stoommachine Oisterwijk vraagt om 8 daglampen voor binnen
 10. Stichting Stoommachine Oisterwijk vraagt om overkapte fietsenstalling voor 15 fietsen.
 11. Ponnyclub en Rijvereniging De Vennenruiters vraagt om buiten banken en/of planken (oud stijger hout) om deze zelf te maken.
 12. Ponnyclub en Rijvereniging De Vennenruiters heeft als aanbod aai/knuffel/kijk middag voor ouderen die graag (weer) eens met de paarden/pony’s in contact komen.
 13. De Leystromen vraagt om een activiteit / uitje / presentje voor leden van de bewonerscommissies.
 14. Stichting Petrus Concerten (SPC) heeft behoefte aan materialen/middelen bij uitvoering van concerten.
 15. Stichting Petrus Concerten (SPC) heeft als aanbod organisatie van voornamelijk klassieke concerten.
 16. Pedagogische Praktijk Van den Hoven vraagt voor het maatjesproject Oisterwijk mensen die een maatje voor iemand anders willen zijn.
 17. Pedagogische Praktijk Van den Hoven vraagt of er iemand een ruimte heeft waarin wij spullen mogen opslaan en weggeven?
 18. De Hondsberg
 19. VVO Vervoer voor ouderen in Oisterwijk en omgeving vraagt om contact met het Oisterwijkse bedrijfsleven om het vervoer voor ouderen meer onder de aandacht te brengen en ook het bedrijfsleven hierbij te betrekken.
 20. Juliëtte Franse Vertalingen heeft als aanbod Franse vertalingen
 21. VvEKenners heeft als aanbod kennis en ervaring delen met eigenaren van de vereniging.
 22. Bibliotheek MB- Oisterwijk heeft als aanbod een proefabonnement van 2-6 mndn bibliotheek midden brabant / gastcurator; stel jouw bijzondere collectie samen voor publiek / deelnemer / gast inspiratiepodium
 23. Bibliotheek MB- Oisterwijk heeft als vraag een filmer evenementen
 24. Stichting Wijkcentrum de Waterhoef
 25. Mentorhulp Oisterwijk heeft als vraag: Help armoede en eenzaamheid de wereld uit, te beginnen in Oisterwijk. Alles wat hier aan bij kan dragen is welkom. Denk hierbij aan materialen, koken voor een ander, maatje zijn, expertise, enz.
 26. Het Oisterwijks Orkest heeft als vraag een deugdelijke (vrijstaande) magazijnstelling tbv opslag van instrumenten ca in onze opslagruimte in Tiliander. Het huidige opbergrek is versleten en niet bestand tegen zware voorwerpen.
 27. Levensliederenkoor De Molenzangers heeft als vraag: Wij zijn als koor op zoek naar een beamer, eventueel met scherm, om bij uitvoeringen In verpleeg/verzorgingstehuizen de liederen te kunnen presenteren zodat de mensen kunnen meezingen.
 28. Zorgcentrum De Vloet heeft als vraag / behoefte aan meer vrijwilligers.
 29. Klus en Dienst heeft als vraag Bedrijven die 1 tot 4 keer per jaar gratis een klus van 2 tot 4 uur willen uitvoeren voor inwoners die daar financieel en lichamelijk zelf niet toe in staat zijn. Zoals: een tuin opschonen, groenafval afvoeren, vakkundig schilderwerk van beperkte omvang, tuintje bestraten, heg snoeien, reparatie of aanpassing uitvoeren aan elektra-, gas-, cv- of waterinstallatie, laminaatvloer leggen, behangen.
 30. Stichting Ons Oisterwijk is beheerder van de PAREL Express. We zijn onder andere op zoek naar ervaren chauffeurs (groot rijbewijs ins niet noodzakelijk, maar wel een pré), gidsen (die enthousiast kunnen vertellen over Oisterwijk), techneuten (die de trein in conditie houden).
 31. Stichting Ons Oisterwijk heeft als aanbod De PAREL Express kan tot 50 personen vervoeren. Voor evenementen is dit vaak een uitkomst. Er is altijd wel een vorm van “ruil” te bedenken.
 32. Zorgcentrum De Vloet heeft als aanbod een Alzheimertuin/ontmoetingstuin die ze onder de aandacht willen brengen. Deze tuin is niet alleen voor de bewoners van De Vloet, maar voor iedereen toegankelijk.
 33. Els Barnhoorn – Aker uitvaarten heeft als vraag om graag te komen kijken, omdat ik nieuwsgierig ben hoe elkaar hier te ontmoeten, en om te bezien wat het voor mij kan betekenen. De doelstelling om te bezien wat je voor elkaar kunt betekenen met gesloten beurzen spreekt mij aan, en daarnaast vind ik het een goede manier om mezelf bekend te maken in Oisterwijk.
 34. Stichting Kerstfeest voor Senioren Oisterwijk heeft als vraag Wij zoeken buiten middelen en hulp ook sponsoren die voor een onvergetelijke middag kunnen zorgen. Omdat Tiliander over onvoldoende faciliteiten beschikt om zulke grote groepen te ontvangen zijn we afhankelijk van andere bedrijven die kunnen zorgen voor: huur van serviesgoed, stoelen, tafels, geluid, versiering, artiesten, vervoer, versnaperingen, drukwerk, prijsjes voor de loterijen en de kwis. Daar dit niet allemaal gratis ter beschikking krijgen zijn we ook afhankelijk van sponsoren.
 35. Stichting behoud Joodse begraafplaats
 36. GOED wonen Oisterwijk
 37. VVV
 38. Kredietbank Nederland heeft als aanbod deelnemers te informeren naar de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van schuldhulpverlening in Oisterwijk.
 39. Knapzaktocht Moergestel vraagt om uitpijlers van de fietsroutes op de dag VOOR de Knapzaktocht gereden wordt 10 mei 2018 / Hulp bij een basis opstart website / Helpende handjes tijdens 11/12 mei op de rust punten / Plaatsen van onze reclame borden in aanloop naar het evenement / Iemand die met ons wil sparren over het groter laten groeien van het evenement ?
 40. Buro van Linden heeft als aanbod kennis bijdragen over diverse onderwerpen met betrekking met verandering en beheer van vastgoed.
 41. Stichting Döllekesgat
 42. Gemengd koor Zang en Vriendschap vraagt om af en toe (een paar keer per jaar) tegen kostprijs bladmuziek kunnen kopiëren.
 43. Gemengd koor Zang en Vriendschap kan (tegen onkostenvergoeding) een kerstbijeenkomst of kerstviering van een bedrijf luister bijzetten door sfeervolle kerstmuziek te komen zingen.
 44. Starsock
 45. Lions
 46. Buurtmoestuin d’n Ekker Pannenschuur is op zoek naar buitenmensen (kinderen en volwassen) die van tuinieren houden. Tevens zoeken we een nieuwe penningmeester.
 47. De Bresser Verhuizingen: diensten en opslag
 48. Happy Human Resources biedt een inspiratiesessie aan over het creëren van meer werkgeluk binnen organisaties
 49. Catharinenberg (Amaliazorg) vraagt om kerstverlichting (tijdelijk) voor een rondgang in de parktuin tijdens de kerstperiode
 50. AMALIAZORG Locatie Catharinenberg vraagt om poppen en materialen om een levensgrote kerstgroep te maken
 51. Bloemen van Sas heeft nog geen vraag of aanbod: Ik ben nieuwsgierig hoe een beursvloer in zijn werk gaat vandaar dat ik me aanmeld. Wil graag contact leggen met andere ondernemers, heb nu nog niet direct een vraag/behoefte, wellicht ontstaat deze daar of kan ik iets aanbieden.
 52. Laury Zwart communicatie heeft als aanbod Communicatieadvies, maken communicatieplan, social media advies en hulp bij inrichting en gebruik van social media kanalen.
 53. Anita Werkt! Managementondersteuning heeft als aanbod ondersteuning van organisaties in de breedste zin van het woord. Ter plekke bekijken naar mogelijkheden.
 54. De Nederlandse Zorg Bemiddelaar Regio Midden en Zuid-Oost Brabant (DNZB) heeft als aanbod de kennis via de Beursvloer Oisterwijk delen zodat meer inwoners van de gemeente Oisterwijk de weg vinden voor het inlossen en beantwoorden van zorggerelateerde vragen. Dit buiten de geëigende paden bijvoorbeeld via de Gemeente (WMO loket) en andere instanties in onze gemeente. Dit als ‘verbindende! zorgondernemer.
 55. Schalk Keuken & Bad heeft als aanvraag Keuken en badkamer installateur leerling of ervaren
 56. Schalk Keuken & Bad heeft als aanbod keukens en badkamers ontwerp, verkoop en installatie
 57. Ladies Circle De Lind heeft als aanvraag benodigdheden (ruimste zil des woords – bijv ook drukwerk) voor een benefiet gemaskerd bal in januari 2018
 58. Ladies Circel De Lind heeft als aanbod Exposure op het KNALfeest!
 59. IMC weekendschool is op zoek naar professionals die als gastdocent met passie kinderen van 10 tot 13 jaar willen motiveren en inspireren.
 60. Rabobank Oisterwijk stelt haar ruimte beschikbaar voor vergaderingen van verenigingen en stichtingen. Eventueel kennis beschikbaar stellen als daar behoefte aan is.