Mag ik u even voorstellen?

, | 28 mei 2018

Mijn naam is José Botermans. Ik ben werkzaam bij Leystromen. Sinds 7 jaar ben ik  werkzaam in Oisterwijk, waar ik ook woon. Recent is mijn functie van leefbaarheidsconsulent veranderd in participatie consulent. Dit geeft duidelijker weer waar Leystromen heen wil. Leystromen wil nog meer een verbindende en ondernemende woningcorporatie zijn. Met  ruim 2300 sociale huurwoningen in  de Gemeente Oisterwijk als basis.

Samenwerken met onze klanten, verbindingen aangaan met andere partners en bedrijven, om zo samen doelen te realiseren die de samenleving ten goede komen. Leystromen wil graag maatschappelijk investeren voor zover dit onze klanten ten goede komt. Bijvoorbeeld door zitting te nemen in de matchgroep van de Oisterwijkse Uitdaging.

Graag kom ik contact met het bedrijfsleven om hierin mijn netwerk verder uit te breiden.
Ik heb de eerste ‘beursvloer’ bijgewoond en raakte meteen enthousiast over deze manier van werken . Voor mij is het een uitdaging om met gesloten beurzen naar oplossingen te zoeken. Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen.