Founders, sponsors en vrienden

Founders, sponsors en vrienden zijn bedrijven die zich committeren aan de Oisterwijkse Uitdaging en een geldbedrag doneren, waarmee zij het operationele werk van De Uitdaging structureel voor minimaal 3 jaar mogelijk maken.
Zonder founders en hun betrokkenheid bij de stad zou de Uitdaging niet kunnen bestaan.

Ondersteuners

Ondersteuners van De Uitdaging bieden gratis diensten aan om de organisatie van De Uitdaging te faciliteren.
Het gaat om diensten zoals de communicatie en PR van de stichting, ontwerp en hosting van de website, het oprichten van de stichting en het verzekeren van de stichting en haar diensten.

Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Samenwerking

Door gezamenlijk te verbinden en te bemiddelen van vraag en aanbod, kunnen we samen de wereld een stukje mooier maken. Oisterwijk Deelt.nl werkt samen met De Oisterwijkse Uitdaging, om samen bij te dragen aan een betere woon- en leef kwaliteit van mensen in een kwetsbare positie.

Huidige Founders:

 • Rabobank Hart van Brabant
 • Oisterwijk Deelt.nl
 • Gemeente Oisterwijk
 • PUIK
 • Janse Zeilstra accountants & belastingadviseurs
  HELEMAAL TOP! Of het nu gaat om het controleren van je administratie of het opstellen van een complete jaarrekening, dankzij de jarenlange ervaring en expertise kan Janse Zeilstra accountants en belastingadviseurs je op elk niveau van dienst zijn. Zo heeft Janse Zeilstra accountants en belastingadviseurs (Ad Janse) ook de Oisterwijkse Uitdaging geholpen en hier zijn... Bekijk artikel
 • SEC eten & drinken
  ‘SEC’- SIE bedrijf wordt allereerste donateur van de Oisterwijkse Uitdaging! SEC eten & drinken, een zeer maatschappelijk betrokken onderneming met het hart op de goede plaats, maakt het mede mogelijk om samen nog duurzamere verbindingen tot stand te brengen en helpt de Oisterwijkse samenleving mooier te maken! Top Niels Janse!    
 • BT GROEP, Uw kantoor compleet
  “BECAUSE EVERY CHANGE STARTS STEP BY STEP…” Deze slogan treft u aan op de site van de BT Groep, dé kantoor-totaalleverancier van Oisterwijk. De producten en diensten van de BT Groep zijn onderverdeeld in 4 segmenten te weten ICT/Hardware/Systeembeheer, Printers/Scanners/Copiers, Kantoormeubilair en Kantoorartikelen. Kortom alles voor kantoor om bedrijven efficiënt te laten werken. Niet alleen... Bekijk artikel