Uitnodiging gratis Workshop ‘Goede Zaken’

, | 10 oktober 2016

DE OISTERWIJKSE UITDAGING ORGANISEERT DE GRATIS WORKSHOP ‘GOEDE ZAKEN’
OVER SAMENWERKEN MET BEDRIJVEN

 

Heeft u er wel eens bij stilgestaan, dat u veel te bieden heeft als organisatie? En realiseert u zich, dat bedrijven op zoek zijn naar uw organisatie om invulling te geven aan hun ‘nabuurschap’ of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Wellicht heeft u hier enig zicht op, maar weet u niet hoe u dan in contact komt met die bedrijven en hoe u zich kort en krachtig kunt presenteren. Maar ook vindt u het misschien lastig om een tegenprestatie te bedenken voor die bedrijven.
Dan hebben wij de oplossing voor u in de vorm van een workshop! Hierin leert u hoe u dit aan kunt pakken.

WAT LEERT U TIJDENS DE WORKSHOP ‘GOEDE ZAKEN’?
Na deze praktische en leerzame ochtend, heeft u een antwoord op de volgende vragen:
• Hoe levert ‘anders denken’ geld op?
• Hoe kunnen we juist in deze tijden samenwerken met bedrijven?
• Wat maakt onze organisatie aantrekkelijk voor bedrijven?
• Wat kunnen we als tegenprestatie vragen aan bedrijven – anders dan geld?
Er komen veel voorbeelden aan bod en er is alle ruimte voor uw vragen. Na afloop heeft u alle gelegenheid om na te praten en contact te leggen met elkaar. En dankzij de gratis documentatiemap en naslagwerk kunt u alles nog eens nalezen. Uw deelname helpt u om andere bestuursleden en vrijwilligers te informeren.

Vrijdag 11 november 2016
Van 9.30 tot 12.00 uur
De Krekul
Nicolaas van Eschstraat 30 te Oisterwijk

Schrijf u nu in voor de gratis workshop!

info@oisterwijkseuitdaging.nl

WORKSHOP ONDERDEEL VAN ‘WEEK VAN DE VRIJWILLIGER’
Vrijwilligers en mantelzorgers. Sommigen zijn iedere dag in de weer, anderen incidenteel. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zetten zich met hart en ziel in voor een goed doel, buurt, buren, familie, bij acties en evenementen, of in de vele organisaties die Moergestel, Heukelom en Oisterwijk rijk zijn.
Als blijk van waardering voor alle vrijwilligers, organiseren Contour de Twern en de Vrijwilligers Academie Oisterwijk van 7 tot en met 11 november aanstaande de eerste editie van de ‘Oisterwijkse Week van de Vrijwilliger’.
De Oisterwijkse Uitdaging biedt met de gratis workshop ‘Goede Zaken’ een waardevolle bijdrage in het weekprogramma.

WAT ISworkshop NOG MEER VAN BELANG?

De workshop ‘Goede Zaken’ wordt u aangeboden door Rabobank Foundation en de Oisterwijkse Uitdaging. De workshop leert jaarlijks honderden stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven. Goede Zaken is een praktische workshop met veel voorbeelden uit de praktijk en ruimte voor al uw vragen. Naast een leuke en leerzame ochtend, levert de workshop 90% kans op een succesvolle samenwerking met een bedrijf!
Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Vol is vol, dus meld u snel aan via onze email: info@oisterwijkseuitdaging.nl.
Voor vragen kun u contact opnemen met Anita van Reusel, manager van de Oisterwijkse Uitdaging op telefoonnummer 06 – 14 24 07 95

Wij hopen u graag op 11 november aanstaande te ontmoeten!

Email: info@oisterwijkseuitdaging.nl
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 14240795